Hej och välkomna till Biljardklubben Paradis!

Vi har sedan starten år 2000 haft vår verksamhet i Paradis Biljard & Restaurangs lokaler. Här på hemsidan kan du ta del av de senaste nyheterna eller kolla öppettider etc. Vi finns också på Facebook och du hittar länken ute till höger.

Vill du ta del av våra förmåner i form av reducerade priser på bordshyra så kontaktar
du personalen i restaurangen så hjälper dom dig med vårt medlemspaket.
När du är medlem i klubben kan du dessutom tävla i våra nationella tävlingar
och deltaga i klubbtävlingar och övriga aktiviteter.

Hjärtligt Välkomna!

Rikard Ljung

Ordförande
Biljardklubben Paradis

riggeljung@hotmail.com

SENASTE NYTT

Nu händer det saker!

Först ut är redan 13-15 oktober. Då är det dags för Nordiska mästerskapen i Carambole där Sverige har 8 platser. Två av dessa kommer från vår klubb! NM spelas detta året i Oslo.

28-29 oktober åker vi till Norrköping för att spela Ungdoms-SM. SM i 8-ball på lördagen och 9-ball på söndagen. BK Paradis kommer representeras av iaf 5 st av våra ungdomar. Förra gången kom vi hem med 2 bronspokaler. Kan vi förbättra det detta året?

25-26 November är det finalerna i Lag-SM (Carambole) som spelas i Stockholm. Vårt A-lag tog sig vidare från kvalet som spelades tidigare i år. Vi skickar upp 4 man och en reserv. Vi tog guld 2019 och silver 2022. Nu har vi lånat ut guldet länge nog tycker jag!

Slutligen är vår traditionella klubbtävling ”Julskinkan” äntligen tillbaka 16 december efter några års uppehåll (förbaskade pandemi). Årets roligaste tävling om ni frågar mig. Det är en lag-tävling där alla lottas ihop (2 i vart lag). Sen ska laget tillsammans göra poäng utifrån lagets handikapp. Så det spelar ingen roll om man aldrig spelat carambole tidigare. De duktiga spelarna blir bara glada av att få en nybörjare i sitt lag. Sen toppas det av med julbord och trevligt umgänge med nya och gamla medlemmar.

/Rikard Ljung

Ungdomstävling i Norrtälje.

Nu har vi varit ute på äventyr. Tre av våra ungdomar har deltagit i den första av 3 årliga nationella ungdomstävlingar. Efter en tuff tävling där några av Sveriges bästa juniorer deltog så lyckades vi få med en bronspokal hem till Lund. Stort grattis Tobias till den! Hanna och Oliver gjorde bra ifrån sig även om det inte nådde fram till pokalerna.
Vi är väldigt stolta över våra ungdomars insats!

/Rikard, Petra och Zammy

Skinkan avklarad!

Så var då ”Skinkan” till ända och stolta segrare 2013 blev Pontus ”Kingen” Pilbecker och Joakim ”Doktorn” Wille.

DSC_0064

I finalen hade dom en tuff resa mot Lukas ”Talangen” Andersson & Mats ”Tocken” Jönsson som dock fick se sig besegrade – men en silvermedalj är ju inte fy skam.

DSC_0068

Vi gratulerar båda finalparen till en väl genomförd tävling och hoppas vi ses igen nästa år.

Vi tackar också alla legendarer som år efter år kommer och förgyller denna tillställning.

Julskinkan närmar sig!

Nu är det snart dags för vår årliga medlemsfest så se till att ta dig ner på biljardhallen och anmäl dig.

Det går bra att lösa medlemskort på plats för den som inte redan är medlem men ni bör anmäla er snarast då vi måste planera hur mycket mat som ska införskaffas.

 

Vi ses på lördag 14 dec kl 14!